Академија Рукометног савеза РС: Перуничић побрао најјаче аплаузе

Д.Р.
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Лијепом академијом која је присутне провела кроз минуле три деценије Рукометни савез Републике Српске обиљежио је 30 година постојања.

Највећи број оних који су на било који начин допринјели прво опстанку, а касније и развоју нашег најтрофејнијег спорта окупило се на једном мјесту и евоцирало успомене на ратне године, те разговарало о будућим корацима. 

На кратки филм који је сублимирао три деценије рада надовезао се први предсједник Рукометног савеза Душан Поповић који је нагласио да је врло срећан и поносан што је рукомет у сигурним рукама.

Општи закључак је да су године стагнације иза рукомета, што се прије свега огледа у све широј бази дјечака и дјевојчица који у раној доби одаберу да шпартају тереном 40х20. 

Кампови и такмичења омладинских категорија, усавршавање тренера и судија предуслови су да би резултати били онакве на какве су нас навикле генерације које су сишле са сцене.

Највећи аплауз присутних добио је прослављени ас Ненад Перуничић који је са братом Предрагом и Јованом Мјеримачком ратне 1994. године обукао дрес Српске у "Борику".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана