Потписан уговор о сарадњи ФК “Војводина” и Школе фудбала “Феникс”

Агенције
Потписан уговор о сарадњи ФК “Војводина” и Школе фудбала “Феникс”

Бијељина - Фудбалски клуб “Војводина” из Новог Сада и Школа фудбала Академије спорта “Феникс” из бијељинског насеља Дворови потписали су уговор о техничко - пословној сарадњи, преносе агенције.

Синоћњем потписивању уговора претходиле су утакмице новосадских и дворовљанских “пјетлића” и “претпионира”.

Оснивач Школе фудбала из Дворова Горан Цвјетиновић изразио је задовољство потписивањем овог уговора, наводећи да је ФК “Војводина” већ донирала опрему младим фудбалерима “Феникса”, од којих ће најталентованији имати могућност да наставе да тренирају у овом новосадском клубу.

Цвјетиновић је рекао да ће ФК “Војводина”, осим у опреми, пружати помоћ “Фениксу” и у финансирању и организацији турнира, додајући да је у плану и организовање кампа за дјецу.

- Циљ нам је да дјецу склонимо са улице, да их научимо здравим животним навикама, односу према обавезама и да развијамо такмичарски дух - истакао је Цвјетиновић.

Координатор Школе фудбала “Војводина” Слободан Грабовица потврдио је да ће ФК “Војводина помагати Школу фудбала “Феникс” из Дворова у сваком погледу, те да је младим фудбалерима отворена могућност да напредују.

Он је истакао да је ова сарадња већ дала резултате, наводећи да је млади фудбалер из Дворова Добрица Тегелтија укључен у рад омладинске школе ФК “Војводине”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана