Додијељена признања тренеру Ђуровићу и атлетичаркама Гласинца

Срна
Додијељена признања тренеру Ђуровићу и атлетичаркама Гласинца

Соколац - Тренеру соколачког Атлетског клуба /АК/ "Гласинац" Неђи Ђуровићу уручена су признања Европске атлетске федерације и Атлетског савеза БиХ за успјешан рад и постигнуте резулате.

Ђуровић је рекао Срни да му је признање Европске атлетске федерације додијељено за тренерски и спортски рад, а признање Атлетског савеза БиХ за успјешан рад АК "Гласинац" и појединачне и екипне резултате и освојене рекорде соколачких атлетичара, чланова репрезентације БиХ постигнуте у 2017. години.


Ђуровићу, који је и члан Извршног одбора Атлетског савеза БиХ, ова два признања додијељена су јуче у Зеници, након изјештајне сједнице Скупштине Атлетског савеза БиХ.

"Признања су круна моје педесетогодишње спортске каријере и мог осамнаестогодишњег тренерског рада на Сокоцу, како са младима, тако и успјешним атлетичарима какви су чланови `Гласинца` и репрезентативке Републике Српске и БиХ Младена Петрушић и Сара Лучић, те низ других који су са свих домаћих и међународних такмичења доносили на десетине медаља", рекао је Ђуровић Срни.

Он је додао да је Атлетски савез БиХ награде додијелио и Петрушићевој - двоструком сенирском прваку Балкана у седмобоју, те Сари Лучић - прваку Балкана у скоку у вис за јуниоре и учеснику Свјетског првенства за млађе јунире.

Ђуровић истиче да су ове награде признање за АК "Гласинац", али и општину Соколац и Град Источно Сарајево који годинама подржавају њихов рад.

Скупштини Атлетског савеза БиХ у Зеници присуствовали су и делегати из АК "Гласинац" Вера Мијатовић и Горан Цвијетић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана