Звезда се не плаши Бајерна: Дегенек позива навијаче и узда се у крцату "Маракану"

Тањуг
Звезда се не плаши Бајерна: Дегенек позива навијаче и узда се у крцату "Маракану"

БЕОГРАД - Дефанзивац Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је да је тим спреман за меч петог кола Лиге шампиона против њемачког Бајерна.

"Спремни смо за утакмицу против Немаца. Имамо густ распоред, играмо на свака три дана, мало је тешко и напорно, али ми смо професионалци. На домаћи терен нам долази велики клуб, а верујем да ће и стадион бити пун. Навијачи нам увек дају прекопотребну подршку. Волео бих да видим крцате трибине и без обзира на хладније време, надам се да це Маракана бити попуњена до последњег места, а ми ћемо дати све од себе за добар резултат", рекао је Дегенек за клупски сајт.

Екипа Владана Милојевића сусрет са баварцима дочекује послије побједе против Радничког из Ниша (2:0) у 17. колу Суперлиге.

"Битна победа на веома тешком гостовању у Нишу. Мислим да смо и у првом и у другом полувремену наметнули наш стил игре и да смо зато победили. Нама це овај тријумф много значити, показали смо да и после неколико лошијих партија умемо да одиграмо добро и заслужено победимо. Ми смо идаље једина екипа која се пита у првентсву и од нас зависи крајњи исход. Остало нам је још две утакмице у Лиги шампиона и цетири у првенству. Морамо да се трудимо да максимално одрадујемо на терену свој посао. Желимо да освојимо првенство и то нам је приоритет", закључио је Дегенек.

Меч између фудбалера Црвене звезде и Бајерна игра се у уторак од 21 сат на стадиону "Рајко Митић".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана