Звезда представила нове дресове

Танјуг
Звезда представила нове дресове

БЕОГРАД, 6. септембра (Тањуг) - Кошаркашки клуб Црвена звезда представио је данас у Београду двије гарнитуре дресова (домаћи и гостујући) у којима ће црвено-бијели наступати у сезони 2020/2021.

То је традиционално урађено на Media Day-у Евролиге, који је одржан у дворани ''''Александар Николић'''', овог пута у посебним околностима уз све прописане мјере услијед епидемиолошке ситуације.

''''Веома нам је драго што смо потписали трогодишњи уговор са таквим гигантом у производњи спортске опреме какав је компанија Адидас. Посебна нам је част што смо договорили сарадњу са Адидас глобал, а то је привилегија само неколико клубова у евролигашкој породици. Обавеза менаџмента Црвене звезде је да омогући играчима најбоље могуће услове, а један од корака у том правцу је да играчи и имају врхунску опрему у походу на највеће циљеве који су увек обавеза нашег клуба. Адидас и Црвена звезда, то је природан спој, најбољи са најбољима'''', истакао је директор клуба Филип Шунтурлић.

Нови дресови КК Црвена звезда су направљени од најквалитетнијих материјала, а црвено-бијели ће осим терена дијелити у наредним сезонама и исти лого са осталим клубовима из породице Адидас у Евролиги: Реал Мадридом, Панатинаикосом и Бајерном из Минхена.

Манекени дресова у дворани ''''Александар Николић'''' били су капитен Бранко Лазић, Марко Симоновић, Огњен Добрић и Џордан Лојд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана