Званичници Српске и Србије честитали Ђоковићу освање Ролан Гароса

Г.С.
Званичници Српске и Србије честитали Ђоковићу освање Ролан Гароса

БАЊАЛУКА, БЕОГРАД - Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је честитку српском тенисеру Новаку Ђоковићу поводом освајања титуле на Ролан Гаросу у Паризу.

- Данас си поново дигао шампионски пехар Ролан Гароса, једног од највећих тениских турнира, показујући своје непревазиђено тениско мајсторство, борбеност и несаломиви дух чиме си по ко зна који пут показао да си непревазиђени господар свјетске сцене и да с правом носиш титулу најбољег свјетског тенисера. Хвала ти за све ове срећне тренутке које нам пружаш свих ових година - истакао је Додик у честитки.

Он је нагласио да су Ђоковићево витештво и несаломиви дух које демонстрира на тениским турнирима широм свијета за нас у Републици Српској инспирација и понос.

Додик је пожелио Ђоковићу много успјеха и спортске среће у наредном периоду и да још много година доминира тениским теренима, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

Цвијановићева честитала Ђоковићу освајање титуле

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је српском тенисеру Новаку Ђоковићу освајање титуле на Ролан Гаросу.
“Изузетно ми је задовољство да Вам у име грађана Републике Српске и у своје име честитам освајање титуле на Ролан Гаросу”, истакла је Цвијановићева.

Цвијановићева је у честитки навела да је Ђоковић сјајном игром током цијелог турнира и фантастичном побједом у финалу приуштио незаборавне тренутке свим љубитељима тениса, показавши да бити најбољи на свијету захтјева храброст, борбеност и много напорног рада и одрицања.

“Са жељом да и у наредном периоду наставите да нижете врхунске резултате и освајате турнире, на радост и понос свих нас који за Вас навијамо, још једном Вам упућујем искрене честитке и срдачно Вас поздрављам”, наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Вучић честитао Ђоковићу: Још много великих победа у будућност

Предсједник Србије Александар Вучић честитао је вечерас Новаку Ђоковићу на освајању титуле на Ролан Гаросу и пожелео му још много великих победа у будућности.

“Драги Новаче, хвала Вам на свему што сте учинили за нашу Србију. Желим Вам добро здравље и још много великих победа у будућности”, написао је Вучић на Инстаграм налогу #buducnostsrbijeav.

Уз то је окачио фотографију Ђоковића уз натпис “Браво Ноле!”.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковиа освојио је титулу на Ролан Гаросу, пошто је данас у финалу послије преокрета побједио Грка Стефаноса Циципаса 6:7, 2:6, 6:3 ,6:2, 6:4.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана