Здјелар: Партизан мора нешто да мијења

Tanjug
Foto: Arhiva

БЕОГРАД - Фудбалер Партизана Саша Здјелар изјавио је да клуб из Хумске мора нешто да промијени ако жели да осваја трофеје у наредним сезонама.

Партизан је већ трећу сезону завршио без трофеја - освојили су друго мјесто у шампионату, а синоћ су у финалу Купа Србије поражени од Црвене звезде 2:1.

"Имали смо потпуну контролу над утакмицом, али десиле су се две ситуације - један шут, стварно феноменалан гол, друга ситуација где смо из нашег напада добили ту контру и примили гол. Играли смо добро, на крају нисмо победили и остаје жал. Честитам Звезди на сезони, на овоме што су освојили, а ми морамо да видимо шта и како даље, јер морамо нешто да мењамо, то је дефинитивно", закључио је Здјелар.

Голман Партизана Немања Стевановић истакао је да су његови саиграчи тешко поднијели пораз у финалу Купа Србија.

"Изузетно је тешко било шта рећи. Дали смо свој максимум, изгинули смо, мислим да смо били бољи противник. Видели сте и сами како смо примили два гола, нисмо заслужили ово, али шта да радимо, то је фудбал, то је живот, морамо главу горе. Не знам стварно шта бих рекао. Јако нам је тешко свима, али ми смо Партизан. Партизан је институција, то ће увек да буде тако и морамо да се издигнемо из овога и да следеће сезоне дамо и више, јер стварно изгледа да 100 одсто није довољно да се узме титула или Куп, морамо дати 200 одсто", наводи Стевановић.

Одбрамбени играч црно-белих Синиша Саничанин тврди да Партизан није имао среће у финалу националног Купа.

"Показали смо да смо бољи, али очигледно то није било довољно. Сматрам да нисмо имали среће и на крају смо изгубили. Велика туга међу нама. Желели смо за крај сезоне да дођемо до победе или трофеја, стварно смо тако и играли, али нажалост то се није десило", казао је Саничанин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана