Весић: Још једна победа свих нас, још једна победа Београда

Танјуг
Foto: Tanjug

БЕОГРАД- Замјеник градоначелника Београда Горан Весић изразио је вечерас велико задовољство због чињенице да је Београд био домаћин Фајбал-фора кошаркашке Евролиге, упутивши честитке и захвалност свим тимовима који су учествовали на турниру.

''То може само Београд! Два пута домаћин Ф4 за четири године, 20 хиљада гостију, предивна промоција спорта и Београда, директан пренос утакмице у преко 70 земаља'''', поручио је Весић, како је саопштено из његовог кабинета

Он је прецизирао и да је Београд зарадио скоро 30 милиона евра од овог турнира.

''Вечерас нема срећнијег човека од мене. Још једна победа свих нас. Још једна победа Београда!'', поручио је Весић.
'''Зато што смо били храбри и кандидовали се за организацију турнира када нико у Европи није смео! Зато што смо веровали у себе да можемо оно што други не могу! Зато што волимо свој град, боримо се и живимо за њега. Зато што нам је слава Београда важнија од личне славе. Зато што желимо да Београд буде најбољи!'''', додао је замјеник градоначелника и предсједник Почасног одбора за организацију завршног турнира Евролиге у кошарци.

Кошаркашима Ефеса слава и титула, а кошаркашима Реала, Олимпијакоса и Барселоне, како је навео, захвалност јер су били дио великог спортског спектакла.

''Хвала свима који су били део овог великог турнира! Кошаркашима, тренерима, нашим пријатељима из Евролиге, навијачима, новинарима, Београђанкама и Београђанима који су учествовали у организацији, волонтеркама и волонтерима, полицији и комуналној милицији.

Београд је поносан на све вас! Није било лако надмашити турнир из 2018. године али организација овог турнира је била боља...'', поручио је Весић.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана