Уморна Звезда у Милану

ГС
Foto: ГС

Кошаркаши Црвене звезде дан након утакмице са Монаком, налазе се у Милану гдје их већ у четвртак очекује друга утакмица дуплог кола Евролиге са Арманијем.

Меч седмог кола на програму је у "Медиоланум Форуму" у четвртак од 20.30.

Екипа Црвене звезде је у Монте Карлу остала је без бодова, а одмах након меча црвено бели су кренули пут Италије на дуел са Арманијем који и ове сезоне има велике амбиције.

Након првог пораза у новој сезони у Минхену домаћи који и ове сезоне имају изузетно јак и квалитетан састав, и велике амбиције, додатно ће подићи "борбену готовост" пред дуел са црвено белима.

Тренер Дејан Радоњић и екипа осим са великим умором и потрошњом која је посљедица тешке утакмице у Монте Карлу, али и чињенице да је ово четврти меч који црвено бели играју од прошлог петка, очекују тешку утакмицу и велику борбу у четвртак увече у Милану

"Следи меч са Арманијем који је већ показао да ће бити важан фактор и ове сезоне у Евролиги. Имају разлога да се надају и очекују и бољи резултат него прошле сезоне. Након пет стартних победа, доживели су први пораз у уторак у вече у Минхену, и због тога очекујем тежак меч. Ми смо и пред ову серију утакмица која се завршава у Милану имали мањак играча, немамо и даље Ивановића и Вајта. Дан између два меча искористићемо да се регенеришомо колико је то могуће након свих ових напора и припремимо за дуел у коме ћемо одиграти што је боље могуће свесни да играмо против једне од најбољих екипа у Евролиги. Јасно је да морамо да будемо довољно добри у одбрани, а надам се да ћемо бити конкретнији и прецизнији у нападу”, рекао је тренер црвено белих.

Огњен Добрић каже да Звезда мора да одигра добро на обје стране терена ако жели позитиван резултат.

"Очекујемо изузетно тешку утакмицу у Милану. Немамо превише времена између меча у Монаку и овог против Арманија само је један дан и један тренинг. Знамо против кога играмо, изванредна екипа која је надограђена, појачана између две сезоне и има највише амбиције и ове сезоне, што је и показала у првим утакмицама. Овај пораз који су доживели у Минхену сигурно ће их “скупити” као екипу пред меч са нама. Ми са друге стране, морамо да се освежимо, одиграмо добро у одбрани, али и у нападу где морамо да одиграмо боље”, рекао је Добрић.

Одмах по завршетку утакмице у Милану црвено бели се враћају за Београд, а наредни меч играју у понедељак против екипе Меге у 6.колу АБА лиге (18х, хала Александар Николић).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана