Тринкијери пред Крку: Побједили су Будућност, Звезду...

Агенције
Тринкијери пред Крку: Побједили су Будућност, Звезду...

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери сматра да ће сусрет са Крком у 20. колу АБА лиге бити незгодан, јер долази после двонедељне паузе.

"Враћамо се у такмичарски ритам након паузе због ФИБА прозора. Та прва утакмица је увијек незгодна, нарочито јер играмо у гостима, у специфичној атмосфери, хали у којој је домаћа екипа ове сезоне савладала и Будућност и Црвену звезду. Екипа Крке до краја сезоне игра три мини-финала и сигурно ће дати све од себе за још једну велику побједу. Са друге стране, наше је да се припремимо и прикажемо добру, чврсту и паметну игру. И нама су све утакмице до краја једнако важне као и њима", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Крилни центар црно-бијелих Стефан Бирћевић сматра да његов тим мора озбиљно да схвати гостовање у Новом Месту, јер су у дворани Леон Штукељ већ "падали" фаворити.

"Крка је на свом терену добила и Будућност и Звезду, што говори да у меч морамо ући максимално озбиљно, као што смо то чинили и до сада у АБА лиги и у Еврокупу. Мислим да ипак све зависи од нас и да морамо показати наше најбоље издање. У том случају, верујем да ћемо се из Новог Места вратити срећни", истакао је Бирчевић.

Утакмица између кошаркаша Крке и Партизана игра се у суботу од 18 сати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана