Трифуновић: Част је бити капитен Партизана са 21 годином

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД - Млади кошаркаш Партизана Урош Трифуновић рекао је да му је велика част што је био капитен црно-бијелих на утакмици против Трента у Еврокупу.

Партизан је у 9. колу Еврокупа на свом паркету побједио италијански тим 97:65, а у изостанку Радета Загорца и Немање Дангубића, који су ове сезоне били капитени, млади Трифуновић синоћ је понео капитенску траку. "Много ми је драго што смо побједили на домаћем терену. Желим да захвалим тренеру што ми је дао капитенску траку, велика је част бити капитен Партизана са 21 годином. Много леп осећај, бити капитен једног од највећих клубова у Европи, екипе у којој је тренер Жељко Обрадовић...

Све је то мотив да радим више и напредујем из дана у дан ", рекао је Трифуновић новинарима после меча. Црно-бели су меч решили већ у првој деоници, а капитен Трифуновић за 19 минута игре уписао је 10 поена и пет скокова. "Драго ми је што сам одиграо добро и што је екипа победила. Надам се да ћемо да наставимо овако. Пред крај треће и почетком четврте четвртине тренер нам је рекао да унесемо енергију, играли смо као да није 20 разлике. Мислим да је то прави пут да напредујемо и играмо све боље и боље", закључио је Трифуновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана