Терзић: Настављамо доминацију, размишљамо о регионалној лиги

Танјуг
Терзић: Настављамо доминацију, размишљамо о регионалној лиги

БЕОГРАД - Генерални директор Фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић истиче да је клуб освајањем четврте титуле у посљедњих пет година потврдио доминацију и открио да се размишља о регионалној лиги и новом стадиону.

- Желим да честитам 31. шампионску титулу свим играчима, члановима садашњег као и члановима бившег стручног штаба, свим запосленима, члановима руководства, наравно и нашим навијачима широм света. Ово је четврта титула у последњих пет година и потврда доброг рада у Црвеној звезди. Настављамо доминацију и верујем да ће тако бити и у годинама које су пред нама. Знамо пут којим смо кренули и држаћемо се тог правца - рекао је Терзић за клупски сајт.

Како наводи, Звезда се неће задовољавати постојећим успјесима, већ ће из године у годину подизати љествицу.

- Црвена звезда је велики клуб, са великим очекивањима и великим обавезама. Немамо много времена за славље. Данас је нови радни дан, сутра наставак и тако у бескрајном низу. Чекају нас куп утакмице, шампионској титули желимо да додамо и Куп Србије, а онда нам следе нове квалификације за Лигу шампиона. Када водите такву институцију као што је Црвена звезда, не смете се задовољавати постојећим успесима. Морате стално подизати лествицу, имати нове снове, имати визију и размишљати дугорочно – рекао је Терзић.

Истакао је да клуб константно мора да буде усмјерен ка будућности.

- Потребно је планирати како да Црвена звезда буде боља и успешнија из године у годину, како да ухвати корак са богатим европским клубовима. Зато и размишљамо о регионалној лиги, о новом стадиону, о новој модерној Црвеној звезди. Славну прошлост остављамо навијачима, ми морамо живети у будућности - закључио је Терзић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана