Стојковић обишао Митровића - Нема разлога за бригу

ГС
Foto: Твитер/ФСС

Послије успјеха у Лиги нација, пласмана у елитни ранг овог такмичења, апсолутна концентрација и брига селектора фудбалске репрезентације Србије Драгана Стојковића усмјерена је ка припремама за Свјетско првенство у Катару.

У складу са тим селектор је отпутовао у Лондон, како би се на лицу мјеста видио са најбољим стријелцем у историји државног тима Александром Митровићем и сазнао нешто више о степену повреде играча Фулама.

Селектор Србије је на крају дружења пожелио Митровићу да што прије санира повреду и да настави са одличним играма за Фулам.

Прву утакмицу на Мундијалу Србија игра против Бразила 24. новембра, прије тога је и пријатељски меч 18. новембра против Бахреина у Рифи, и до тада селектор Србије наставиће да обилази репрезентативаце широм Европе.

Стојковић ће већ у недјељу бити са остатком делегације ФСС у Франкфурту, гдје је од 12 часова жријеб квалификационих група за Европско првенство 2024. године у Њемачкој.

Репрезентација није од 2000. године била учесник завршног континенталног такмичења, а на Еевропском првенству у Белгији и Холандији управо је Стојковић као капитен предводио тадашњу репрезентацију СР Југославије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана