Станковић: Припреме јаке, да будемо спремни за 12. фебруар

Танјуг
Foto: гс

АНТАЛИЈА- "Гледали смо да после сваких припрема подигнемо ниво физичке спреме. Припреме су доста јаке, драго ми је што играчи стоички издржавају и што их износе лакше него претходне. Фудбалери кажу да нису уморни да би били јачи и храбрији пред камерама, али доста смо јако радили. Појачали смо припреме и оно што смо зацртали је испуњено"- рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

 

Он је сумирајући досадашњи рад на припремама у Анталији истакао да се поред напорних тренинга, гдје је акценат на повећању кондиције, ради и на тактици.

"Задовољан сам радом на тактици, с обзиром да имамо доста играча успели смо све да “упакујемо”. Пратећи њихов умор или оно што смо радили са кондиционим тренером, успели смо да то не буде превише нити премало, тако да смо задовољни. Има играча који су се побољшали што се тиче форме, показали су вољу и жељу за доказивањем. Ако наставе овако имаћу избор и природну селекцију, односно да на свакој позицији имамо минимум два фудбалера који конкуришу за место у тиму", изјавио је Станковић за клупски сајт.

Звездин тренер похвалио је младе играче који су на припремама са првим тимом, а затим додао да су ривали пажљиво бирани.

Звезда ће на приорема играти против Марибора, Ласка, белоруског и украјинског Шахтјора.

"Четири захтевне утакмице, гледаћемо да сви играју, буду спремни када дође 12. фебруар и кренемо у нови циклус много битан за сваког навијача и за сваког ко презентује клуб изнутра. Важан период је испред нас", поручио је Станковић и нагласио да је атмосфера у екипи на високом нивоу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана