Станковић: Немам проблем са Борјаном, ставио бих тачку

Танјуг
Foto: crvenazvezdafk.com

БЕОГРАД - Немам никакав проблем са Миланом Борјаном, прошлост мора да остане иза нас.

Звезда је изнад мене, изнад свега. Проблем немам, вјерујем да ће га неће имати ни Борјан. Морамо да мислимо само на клуб и ту бих ставио тачку, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

Он је на конференцији за медије уочи старта припрема за други дио сезоне истакао да Борјан, као ни Аксел Бакајоко и Владимир Лучић због позитивног теста на вирус корона неће путовати на припреме у Турској.

"Имамо момке из Графичара и момке који су се вратили са позајмица. Имаћемо 24 играча и четири голмана током рада у Турској", рекао је Станковић.

Станковић се осврнуо и на одлазак Милоша Дегенека и Алексе Вукановића.

"Обојица су оставили траг у Звезди. Од срца им желим све најбоље, да их избјегну повреде и да покажу у новим клубовима да су са разлогом носили дрес и освајали трофеје у великом клубу какав је Црвена звезда", истакао је Станковић.

Звездин тренер додао је и да још није предао списак појачања и да ће о томе одлучити директор Звездан Терзић и спортски директор Митар Мркела.

"Трансфери су жива тема, то је питање за директоре, знаће се у наредних седам до 10 дана, видјећемо да ли је реално или не да се наше жеље реализују", поручио је Станковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана