Сјајне вијести стижу за Звезду са Војномедицинске академије

Б92
Foto: Архива

Александар Катаи добио је дозволу да тренира пуним интензитетом и требало би да путује с екипом у Милано на реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе.

Катаи већ сада тренира са саиграчима, а дозвола за играње је свакако знак да опоравак иде у правом смјеру и да ће бити у стању да помогне тиму Дејана Станковића у утакмици против Милана. Катаијев изостанак представљао је велики хендикеп за "црвено-бијеле", али су упркос томе, Звездини фудбалери успијевали да остварују сјајне резултате.

Везни фудбалер је током јесењег дијела сезоне на 19 мечева постигао 10 голова и забиљежио пет асистенција, што представља сјајан учинак.

Катаи је на паузу отишао средином новембра прошле године, послије чега је био подвргнут одређеним терапијама. Посљедњи такмичарски меч одиграо је за репрезентацију Србије против Шкотске 12. новембра, а послије тога је услиједила пауза. Тај период је искористио да се успјешно опорави и припреми за изазове који га очекују.

Послије добијања дозволе од стране стручног тима који је био задужен за његово лијечење, Катаи је одрадио други дио припрема с екипом у Турској, гдје је радио дозвољеним интензитетом како би што прије могао да помогне својим саиграчима у наставку сезоне.

Данас је добио дозволу да игра и представљаће круцијално појачање у наставку сезоне, а поготово у реванш мечу с Миланом у Италији. Први сусрет завршен је резултатом 2:2, а реванш је на програму у четвртак од 21 час.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана