Синиша Михајловић: Нисам херој, имао сам нападе панике и хтио сам побјећи кроз прозор

Агенције
Синиша Михајловић: Нисам херој, имао сам нападе панике и хтио сам побјећи кроз прозор

Тренер Болоње Синиша Михајловић испричао је у ТВ емисији "Верисимо" непознате детаље из болнице током шестомјесечне борбе с леукемијом. Михајловић је 13. јула прошле године објавио да болује од леукемије и отад је био на три циклуса хемотерапије.

- Нисам херој. Хтио сам разбити прозор, али су ме моја супруга и љекари спријечили. Имао сам 13 хемотерапија у пет дана, али су послије треће све уништиле. Први круг је био најтежи. Имао сам напад панике који никад раније нисам доживио јер сам био затворен у соби с филтрираним зраком. Нисам могао изаћи напоље и лудио сам због тога. Хтио сам разбити прозор столицом, али су ме супруга и медицинске сестре зауставиле, дале ми ињекцију и смириле - рекао је Михајловић.

Михајловић је добио подршку од ногометне јавности због тога што је своју борбу јавно објелоданио, међутим, на цијелу ситуацију Михајловић не гледа на такав начин.

- Не мислим да сам херој. Нормалан сам човјек с врлинама и манама. Суочио сам се с леукемијом на свој начин и свако то треба урадити. Нико не треба да се стиди ако се разболи или заплаче. Врло битна ствар у свему овом је да се не кајете ако нешто нисте урадили и морате се борити за живот. Разболио сам се, али сам морао давати снагу породици, јер би било много горе да ме виде тужног. Трудио сам се да увијек будем позитиван и да се смијем, правећи се да ми није ништа како не бих бринуо породицу. Била је то једна од најтежих ствари, пошто нисам био у топ форми. Када је ријеч о празницима, био је ово најљепши Божић у мом животу, јер је уз мене била цијела породица. Са мном је била и мајка, која је била љута што сам плакао током друге конференције за новинаре, и код куће је спремала веома укусне специјалитете. Захваљујући њој, добио сам неколико килограма - додао је Михајловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана