Шакота: Озбиљна припрема за Игокеу

Танјуг
Шакота: Озбиљна припрема за Игокеу

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота изјавио је да његова екипа уз максималан респект и опрез дочекује утакмицу 17. кола АБА лиге против Игокее у Лакташима.

- У серији су од четири узастопне победе, у изванредној форми, имају и лидера у тиму, Американца Мајка Грина и изгледају јако добро у последње време. У овом тренутку играју много боље него што то говори њихов пласман на табели. И у том делу су овим бодовима које су освојили у последње време, практично су обезбедили опстанак и сада са искусним тимом, који је доселектиран током лиге, могу много опуштеније да размишљају и о већим циљевима - рекао је Шакота за клупски сајт. Додао је да је  зато јасно да морају максимално озбиљно да се припреме и одиграмо ову утакмицу.

Центар црвено-белих Огњен Кузмић истиче да је побједа неопходна.
- Ово је важна утакмица за нас и то против екипе која се подигла у последњих неколико недеља и игра добро. И побеђују што је још важније. Са друге стране, ми морамо да играмо на победу, јер смо у зони плеј офа и у овако напорном распореду који је за нама, али и који нам следи и на почетку фебруара свака победа је важна. Позивам и наше навијаче, звездаше из Републике Српске, а знам колико их има да дођу да нас подрже и помогну нам да дођемо до важне победе - истакао је Кузмић.

Утакмица између Игокее и Црвене звезде игра се сутра од 17 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана