Ракитић: Крстајић ми је више од брата, Нолету капа до пода

B92
Ракитић: Крстајић ми је више од брата, Нолету капа до пода

Фудбалер Хрватске Иван Ракитић причао је на конференцији за медије о финалном противнику, о својој исхрани, Новаку Ђоковићу и Младену Крстајићу.

Његова репрезентација је мимо многих очекивања стигла до финала Свјетског првенства у ком ће играти са Француском.

“Јако су озбиљна репрезентација, имају своје адуте, фантастичне играче у нападу и одбрани. Биће јако тешко. Најважније је да одиграмо своју најбољу утакмицу. Поштујемо их максимално. Биће спремни као и ми, идемо у борбу, наша жеља је огромна. Даћемо све од себе, хоћемо да се наметнемо. Надам се да неће мирно спавати, да ће размишљати о нама”, рекао је Ракитић који каже да би мирне душе бирао крај каријере ако би то значило освајање Свјетског првенства, односно колективни успјех.

“Све за заједнички успјех и успјех моје Хрватске. Нико од нас није битан”, истиче везиста Барселоне.

Он се у међувремену и чуо са селектором Србије Младеном Крстајићем.

“Чули смо се, највише с њим од свих који нису дио хрватске репрезентације. За мене је један од најближих пријатеља. Више ми је од брата. Пратим га, волим га као дио породице. Желим му много среће и да овај први корак који су направили буде подстицај за даљи успјех”.

Све вријеме трајања првенства, најбољи српски тенисер је уз Србију пратио и игру Хрватске због чега се нашао на мети српских таблоида.

“Нолету, прије свега, капа до пода. На Вимблдону ја навијам за њега. Волио бих да и он дође до финала да и он освоји у недјељу. За мене је

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана