Радоњић открио шта ће одлучити трећу утакмицу полуфинала АБА лиге

ГС
Foto: Aгенције

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да очекује бољу игру екипе у трећем мечу полуфинала АБА лиге.

"Екипа Цедевита Олимпије је одиграла у Љубљани у другој утакмици јако чврсто свих 40 минута, а наша реакција на ту игру није била добра, и зато очекујем да ће наш одговор у понедељак бити бољи, чиме би дошли до резултата који прижељкујемо. Морамо бити сконцентрисани да одиграмо у одређеним сегментима пуно боље него на другој утакмици у Љубљани (80:88), као и да интервали наше добре игре буду дужи него што је то било у оба меча која смо до сада одиграли у овој серији", рекао је Радоњић, пренио је клупски сајт.

Кошаркаши Црвене звезде дочекаће у поне|ељак екипу Цедевита Олимпије, у одлучујућем трећем мечу полуфинала АБА лиге. Тренутни резултат у серији је 1:1.

Радоњић је истакао да се тим цијеле сезоне борио за прво мјесто у регуларном дијелу, како би у плеј-офу имали предност домаћег терена.

"Читаве сезоне борили смо се за прво место, имали смо само два пораза у регуларном делу сезоне и борили се за то да у одлучујућим мечевима можемо да бранимо предност домаћег терена, тиме и могућности да дођемо до резултата који сви желимо", рекао је он.

Капитен црвено-бијелих Бранко Лазић рекао је да очекује тешку посљедњу утакмицу у полуфиналној серији.

"Већ сама та чињеница даје овом мечу важност. Зато би на првом месту позвао наше навијаче да дођу у понедељак у халу и пруже нам велику подршку јер смо се и борили кроз регуларни део сезоне за ову позицију да имамо нашег шестог играча на трибинама и да све решавамо на нашем терену", додао је Лазић.

Лазић је истакао да је Цедевита Олимпија врло квалитетна, што је показала и у другој утакмици.

"Зато у понедељак морамо да будемо борбени до крајњих граница, у утакмици у којој нема изгубљене лопте и у којој је енергија на максимуму. Знамо да неће бити лако, али понављам, уз највећу подршку са трибина ове сезоне све би било много лакше и верујем да можемо да дођемо до резултата", закључио је Лазић.

Трећи дуел између Црвене звезде и Цедевита Олимпије игра се у поне|ељак у хали "Александар Николић" од 19.00.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана