Преминуо ватерполо репрезентативац Црне Горе

Агенције
Преминуо ватерполо репрезентативац Црне Горе

Бивши ватерполо репрезентативац Црне Горе Борис Кривокапић преминуо је у 30. години након тешке болести

Црногорски ватерполиста је са омладинском репрезентацијом те земље 2008. освојио злато на Европском првеству, а годину дана касније и сребро на ЕП у Грчкој за играче до 20 година.

Информацију о смрти ватерполисте потврдио је и Приморац у којем се афирмисао Кривокапић. Клуб из Котора се огласио званичним саопштењем:

– Иако смо били свјесни тешке животне борбе, надали смо се и вјеровали да ће Борис својим спортским духом, животном енергијом и младошћу, из ње изаћи као побједник. Нажалост није успио. Био је талентован ватерполиста, примјеран друг и пожртвован саиграч. Године младости провео је Приморцу и оставио дубок и неизбрисив траг на све нас који смо га познавали. Био је узор млађим генерацијама у базену и ван њега. Поносни што је годинама био дио нашег клуба и наших живота, чуваћемо га од заборава – саопштио је Приморац.

Саучешће породици Кривокапић упутили су предсједник Ватерполо савеза Црне Горе Дејан Бајић, као и министарт спорта и омладине те земље Никола Јановић.

– Дубоко нас је потресла вест о прераној смрти нашег младог ватерполо репрезентативца. Борис ће остати упамћен као узоран младић чија љубав према спорту и племенитост треба да служе као пример другима, казао је Јановић. (srpskainfo.com)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана