Почиње најважнија Суперлига Србије у историји: За титулу и Лигу шампиона

Танјуг
Foto: Архива

БЕОГРАД- Фудбалска Суперлига Србије, најважнија и финансијски највриједнија у историји, с обзиром на то да ће првак обезбиједити директан пласман у Лигу шампиона, почиње сутра.

И не само то, вицешампион ће у квалификације за Лигу шампиона, док ће у евро купове још три клуба - трећи и четврти на табели у квалификације за Лигу конференција, а побједник Купа у квалификације за Лигу Европе.

Такође, због Мундијала у Катару првенство почиње раније него икад, што би могло да буде од великог значаја јер ће српски представници у квалификације за европске купове ући са више такмичарских мечева "у ногама".

Бранилац титуле и петоструки узастопни шампион Црвена звезда у недјељу увече дочекује Раднички из Ниша, док Партизан, са новим тренером Илијом Столицом, гостује Јавору у Ивањици.

Мали дерби одиграће Чукарички и ТСЦ, а појачана Војводина ће дочекати Напредак из Крушевца.

Распоред првог кола Суперлиге: Петак: Вождовац - Нови Пазар (20 сати). Субота: Чукарички - ТСЦ, Јавор - Партизан, Младост Лучани - Спартак (20 сати). Недеља: Црвена звезда - Раднички Ниш, Радник - Младост ГАТ, Војводина - Напредак (20 сати). Понедељак: Колубара - Раднички Крагујевац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана