Пикси: Тадић и Сергеј не могу заједно? То су будалаштине

ГС
Foto: гс

Најинтересантнији до се односио на Душана Влаховића и на, како их је он назвао, “будалаштине” да Сергеј Милинковић Савић и Душан Тадић не могу да играју заједно.

Такође се осврнуо и на Душана Влаховића у разговору.

"Влаховић је фантастичан нападач, велики професионалац, младић са ногама чврсто на земљи. Никада нисам имао проблема са њим јер је веома интелигентан. Када сам дебитовао на клупи Србије против Ирске одмах сам уврстио Душана међу стартере остављајући нашег голгетера Митровића на клупи. Победили смо, а Влаховић је постигао гол", подсјетио је српски селектор да је између њега и центарфора Фиорентине од самог почетка створен сјајан однос.

Српски селектор је имао само ријечи хвале за Сергеја Милинковића Савића и открио је Италијанима оно што смо у Србији слушали годинама од разноразних “стручњака”...

"Сергеј је светска класа. Можете мислити да је било у Србији људи који су сматрали да Тадић и Сергеј не могу да играју заједно. То су будалаштине. У мом тиму увек има места за велике играче. Обојица су стартери и сви виде каква је то забава".

Пета Звездина звијезда је топло препоручила Интеру да ангажује Филипа Костића.

"Филип би био право појачање за Инзагија. Трчи, центрира, на левом крилу је невероватан: он је велики радник са немачким менталитетом".

Наравно, интервју није могао да заобиђе велики успјех Србија која се пласирала директно на Мундијал приморавајући Португал да прође кроз “чистилиште” плеј-офа да би стигао до Катара.

"Веровали смо од првог момента и били смо убеђени да ће нас наш спектакуларни и офанзивни стил игре одвести у Катара. Кључна утакмица је била против Португала у Београду. На половремену смо губили са 0:2. Моји момци су били шокирани. У свлачионици сам им рекао: ’Враћамо се на терен, постижемо одмах гол и на крају побеђујемо’. Меч се завршио ремијем 2:2", истакао је Стојковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана