Пешић: Обје екипе дале максимум, мало нам недостаје свјежине

Танјуг
Пешић: Обје екипе дале максимум, мало нам недостаје свјежине

Био је ово прави спектакл, пуна дворана, коректно навијање. Обје екипе су у овом тренутку дале апсолутни максимум, било је ту и пуно добрих ствари са обе стране, рекао је селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић послије пораза од Словеније (97:92 послије продужетка) у припремном мечу у Љубљани.

- Тешко је играти против Словеније јер је то екипа која игра углавном са четири отворена играча, са изузетно добрим шутерима, па чак и Тоби који је Американац. Затворити све те “рупе" у одбрани није лако, мислим да смо то добро радили, али те онда то кошта у ногама да немаш у нападу довољно снаге - изјавио је Пешић на конференцији за медије.

Ми немамо довољно још увијек те, што се каже, играчке кондиције, промашили смо неке пенале, отворене шутеве, али ја сам ту апсолутно миран јер знам да ће то наши играчи да погоде чим дођемо у наш ритам утакмица, додао је он.

- Мало нам недостаје и свежине, јер смо пуно тренирали. Честитке Словенији, тренеру и играчима, на фантастичној организацији утакмице и, наравно, желим Словенији све најбоље на предстојећим утакмицама - поручио је Пешић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана