Пешић: Чека нас неизвесна утакмица у Белгији

Танјуг
Пешић: Чека нас неизвесна утакмица у Белгији

МОНС - Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић изјавио је да српску селекцију сутра у гостима против Белгије очекује врло неизвјесна утакмица.

“Белгија је екипа која игра дуго заједно, врло дисциплиновано и добро организовано. Имају већи број играча са великим искуством, који играју у Израелу, Грчкој, Шпанији и који знају да играју”, рекао је Пешић уочи друге утакмице у квалификацијама за Свјетско првенство.

“Победа у првом колу је била добра за наш тим који нема то искуство као Белгија, али мислим да имамо већи потенцијал. Наравно, тај потенцијал и таленат треба показати”, казао је Пешић.

“Смаилагић неће моћи да игра због повреде, због тога смо реаговали и прикључили Петрушева. Видећемо колико ћемо моћи да на њега рачунамо, јер је практично дошао синоћ, данас ће тренирати са екипом. Њега смо позвали не само због ове утакмице која је изузетно важна, него јер је он један од играча на које морамо у будућности да рачунамо”, поручио је Пешић, а пренио сајт КС С.

Центар Душан Ристић истакао је да је Белгија добра и дисциплинована екипа.

 “Показали су да играју веома добру и организовану кошарку на утакмици против Словачке. Ми ћемо бити максимално спремни за тај дуел, очекујемо да ћемо показати напредак у односу на утакмицу против Летоније и наравно победу”, истакао је Ристић.

Утакмица између Белгије и Србије игра се сутра у Монсу од 15.30 сати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана