Партизан против Бахчешехира показује карактер

Танјуг
Foto: MN Press

ИСТАНБУЛ- Кошаркаши Партизана вечерас од 18 сати играју против турског Бахчешехира у Истанбулу у 4. колу групе А Еврокупа.

Тренер кошаркаша Владо Шћепановић изјавио је да његова екипа у том сусрету мора да покаже карактер.

"У овом веома тешком периоду, напорном због путовања, густог распореда и тешких утакмица, морамо да покажемо карактер који је предуслов за добар резултат. У систему такмичења где немате права на грешку, где пре свега немате времена за тренинг и припрему утакмице, веома је битно бити фокусиран, сачувати колико-толико позитивне енергије, да се у таквим утакмицама ослоните на принципе који су већ постављени. Очекујем тежак дуел, Бахчешехир је екипа која игра променљиво, нису до сада забележили победу, али су намучили Уникс у Казању где су изгубили у последњој секунди. Екипа има квалитет и свакако треба очекивати њихову реакцију након пораза и у турском првенству и у Еврокупу", рекао је Шћепановић.

Црно-бели послије три кола имају скор од једне побједе и два пораза, а центар Ерик Мика пред меч је поручио да ће у Истанбулу бити тешко гостовање.

"Очекујемо тешку утакмицу као и у свим мечевима Еврокупа, посебно зато што играмо на гостујућем терену. Већ смо одиграли две утакмице у гостима и оне нису прошле онако како смо се надали. Са или без навијача је увек тешко играти у гостима због путовања. Надам се да смо научили лекцију на претходним утакмицама и да ћемоизборити победу", истакао је Мика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана