Панчево: Ухапшени навијачи Партизана и Црвене звезде

Танјуг
Foto: Илустрација

ПАНЧЕВО- Основно јавно тужилаштво у Панчеву је у сарадњи са Полицијском управом и Жандармеријом у акцији "Светионик 2", која је изведена у циљу спречавања сукоба навијачких група, ухапсила припаднике навијачке групе Партизан, "Јужни фронт", због насилничког понашања.

Ухапшени су припадници поменуте групе Ђ.Г, Д.А, Н.С. и М.Ш. због сумње да су у ноћи између 17. и 18. јуна, извршили кривично дјело ометање службеног лица у вршењу службене дужности на штету полицијских службеника ПИ Панчево, наводи се у саопштењу овог тужилаштва.

Такође, ухапшени су и Д.А, Н.С, Ђ.Ј, Н.К. и М.А. због постојања основане сумње да су у ноћи између 2. и 3. јула извршили кривично дјело насилничко понашање на штету радника обезбјеђења угоститељског објекта "Меџик" у Панчеву.

По налогу замјенице ОЈТ Панчево, одређено је задржавање до 48 часова Ђ.Г, Д.А, Н.С, М.Ш, Ђ.Ј. и Н.К. и они ће уз кривичну пријаву бити приведени и саслушани у тужилаштву.

Основно јавно тужилаштво у Панчеву је у сарадњи са полицијом у Панчеву 30. јуна ухапсило Н.В. и Д.Ч, припаднике навијачке групе Црвена Звезда због постојања основане сумње да су 18.јуна извршили кривично дјело насилничко понашање, када су код угоститељског објекта "Погон" задали ударце ножем и сатаром оштећеном М.Т.

Њима је по приједлогу дежурне замјенице ОЈТ Панчево, Основни суд у Панчеву одредио притвор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана