Опроштај од Оџа: Одлазак великог њежног дива...

Танјуг
Опроштај од Оџа: Одлазак великог њежног дива...

БЕОГРАД - Кошаркашки свијет опрашта се од доскорашњег играча Црвене звезде Мајкла Оџа, који је данас преминуо од посљедица срчаног удара.

Бивши саиграчи Владимир Штимац, Чарлс Џенкинс, Били Берон, Душан Ристић међу првима су се опростили од нигеријског центра на Твитеру, а исто је урадио и бивши капитен црвено-бијелих Лука Митровић.

"Не желим да верујем у ово", написао је Штимац, док је реакција Џенкинса била слиједећа: "Реците ми да ово није истина”.

Нови кошаркаш Зенита Берон, у претходне две сезоне саиграч са Оџом у Црвеној звезди реаговао је једном речју: "Дођавола", написао је Берон и ставио сузу.

"У шоку сам! Не могу да верујем да је ово стварно. Почивај у миру велики брате", написао је Душан Ристић, однедавно играч Бреше.

Од Оџа су се опростио и кошаркаш Реала Дино Радончић, као и првотимац Партизана Рашон Томас, а посебно емотивна је порука КК Будућности, великог ривала црвено-бијелих.

"Био си достојан противник, одличан ривал, али и велики нежни див ван терена. Увек ћемо се сећати великих борби на терену", поручили су из Будућности, уз саучешће породици и КК Црвена звезда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана