Ново лице на тренингу Славије: Торомановић појачао “соколове”

С. К.
Ново лице на тренингу Славије: Торомановић појачао “соколове”

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Рукометни репрезентативац БиХ, Мухамед Торомановић, напустио је екипу Босне из Високог и приступио редовима Славије из Источног Сарајева. Он се на овај корак одлучио из приватних разлога, али нема никакве сумње да ће његово искуство много значити екипи коју са клупе предводи Горан Томић у прољећном дијелу Премијер лиге.

 

- Направили смо велики посао јер сви знамо ко је и какав квалитет посједује Мухамед Торомановић. Сигурно је да ћемо са њим подићи игру наше екипе на много виши ниво, како у нападу, тако и у одбрани. Вјерујем да ће се брзо уклопити у наш систем рада те да ће наши садашњи првотимци уз њега још да напредују. Он је наше прво појачање ове зиме, покушаћемо да ангажујемо још понеко, а превасходно нам је циљ да ангажујемо неко квалитетно рјешење на једној вањској позицији. Ако то успијемо, онда ни наш циљ за прољеће, прикључак са горњим дијелом табеле, не би био неостварив - истакао је тренер “соколова”, Горан Томић.

Искусни кружни нападач рођен је 1984. године у Цазине гдје је и започео каријеру док је промијенио велики број клубова па је наступао за сарајевску Босну, дански Колдинг, пољску Вислу, Кретеј из Француске, Грачаницу и Босну из Високог. За репрезентацију БиХ дебитовао је 2003. године са којом је наступио на Свјетском првенству 2015. године у Катару.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана