Николић: Од собе сам направио мини теретану

Taњуг
Николић: Од собе сам направио мини теретану

БЕОГРАД - Фудбалер Црвене звезде Вељко Николић изјавио је да се навикао на нови режим живота и рада у ванредним околностима.

“Због целе ситуације не можемо да излазимо напоље да трчимо, а клуб се постарао да нам и тај проблем реши. Сваки фудбалер је добио кућни бицикл да се боље припремамо, да када се вратимо на терен будемо у што бољој физичкој форми. Од своје собе сам направио праву мини терерану. Купио сам све реквизите које ми требају, радим склекове, трбушњаке и слицне вежбе стабилизације. Придржавам се договора са стручним штабом и сигуран сам да сви саиграчи такоде раде исто. Јесте тешко, али ја дајем максимум”, рекао је Николић за клупски сајт.

Николић не крије да му ова изолација није толико тешко пала, јер уз вријеме издвојено за тренинге, остатак је посвећен породици, помагању сестри око домаћих задатака, мајци око набавке, хобијима...

“Осећам се сјајно. Живим са татом, мамом и млађом сестром којој помажем око домацих задатака како би се што боље привикла. Добра ствар у свему овоме је та што смо се још више зближили са својим породицама. Због превише обавеза некад немамо времена да се видамо нон стоп. Моји родитељи су овде, помажу ми, надам се да це овај вирус веома брзо проћи и да це заобићи све нас”, закључио је Николић.
 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана