Навијачи Звезде са купљеном картом могу на дерби са Партизаном у Евролиги

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД- Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је данас да ће сви навијачи "црвено-бијелих" са купљеним улазницама моћи да присуствују дерби мечу 12. кола Евролиге са Партизаном.

Утакмица између Партизана и Црвене звезде биће одиграна сутра од 20.30 часова у "Штарк арени", а то ће бити први "вјечити дерби" београдских клубова у историји Евролиге. Домаћин овог дуела биће Партизан, а првобитно је одлучено да ће само присталице "црно-бијелих" моћи да присуствују овом дуелу.

"У организацији дирекције полиције данас је одржан нови састанак безбедности коме су присуствовали представници свих релеватних служби задужених за безбедност и организацију утакмице, као и представници оба клуба актера сутрашњег меча. На састанку је одлучено да ће сутра бити обезбеђени посебни сектори за све навијаче Црвене звезде, који поседују карте за утакмицу. Такође, биће одређена и посебна локација за окупљање навијача Црвене звезде, како би безбедно могли да уђу и изађу из "Арене", наводи се у саопштењу Црвене звезде и додаје се да ће сви остали детаљи биће накнадно објављени.

Црвена звезда је још једном апеловала да утакмица са Партизаном протекне у фер и спортској атмосфери и без икаквих инцидената.

"Молимо навијаче Црвене звезде да се понашају у духу фер-плеја, без обзира на све врсте провокација, и да тиме обезбеде да ова утакмица 12. кола Евролиге протекне у најбољем реду и без било каквих инцидената", наводе из Црвене звезде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана