Mozzart укључио Роналда у борбу за Гаврилов живот

ГС
Mozzart укључио Роналда у борбу за Гаврилов живот

Од Кристијана за Гаврила! За његову побједу!

Послије хуманитарне лицитације на којој је Mozzart купио Роналдову капитенску траку, Португалац је ријешио да пошаље свој потписан дрес Јувентуса са поруком „para Gavrilo“!

Злата вриједни црно-бијели дрес стигао је у Mozzartovo сједиште право из Торина, а ова компанија наставља низ аукција које се у посљедње вријеме организују у циљу прикупљања средстава за најскупљи лијек на свијету. И овај комад опреме највеће фудбалске звијезде данашњице постављен је на Лимунду, са почетном цијеном од милион динара, односо нешто више од 16.600 КМ!

Гаврило Ђурђевић има осам мјесеци и болује од спиналне мишићне атрофије, а потребно му је још око милион евра за лијечење. Mozzart је захваљујући фудбалским менаџерима из агенције LIAN Sports Николи Дамјанцу и Фаију Рамаданију успио да дође до Роналда и позове га да се прикључи акцијама.

Капитен европских шампиона чуо је да је случај „трака“ имао хуманитарни одјек и да је тада у фонд отишло 64.000 евра. Било му је драго да је од тог цијелог догађаја на крају испало нешто веома лијепо и одлучио је да пошаље свој потписан дрес. Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!

Кристијано је у револту бацио своје капитенско обиљежје послије поништеног гола на мечу Србија – Португал, али се нико неће сјећати резултата 2:2, ни уклизавања Митровића, ни бијеса Роналда. Памтиће се само она ударна прича из свјетских медија - да је један ватрогасац узео траку и искористио је за помоћ осмомјесечној беби. Ђорђе Вукићевић је са организацијом „Заједно за живот“ Јована Симића дигао цијелу Србију на ноге са том аукцијом, а Mozzart се није зауставио на куповини траке и донацији од 64.000 евра.

Главни циљ је био да се пробуди друштвено-одговорна свијест и код других појединаца, фирми, организација, а лицитације су се наставиле – Стефан Митровић је дао своје копачке и дрес са чувеног меча на Маракани, његов презимењак Александар такође дрес Србије…

Овај Роналдов није са грбом Португала, него Јувентуса, али асоцира на оно што је Гаврилу неопходно у овом тренутку - тимска игра на хуманост! У њој се неће памтити индивидуални потези, али је Кристијанова асистенција за сваку похвалу.

У Mozzartu се надају да ће и ова лицитација имати много одјека, а на које још начине можете помоћи Гаврилу прочитајте ОВДЈЕ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана