Милошевић: Нема недодирљивих, увек више зависи од нас

Танјуг
Милошевић: Нема недодирљивих, увек више зависи од нас

БЕОГРАД - Морамо јасно да покажемо како нема недодирљивих и играће увијек они који су спремни да одговоре на све захтијеве, поручио је тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић уочи гостовања Раднику из Сурдулице.

Он је на данашњој "онлајн" конференцији за медије рекао да су сви играчи спремни за тај сусрет и да дуг пут на југ Србије не може да буде оправдање.

"Сутра нас чека тешка утакмица, очигледно да на гостовањима имамо проблема. Имали смо целу недељу да исправимо и прецизирамо неке ствари. Добра вест је да су сви спремни за утакмицу, са малом резервом што се Лазара Марковића тиче, али путоваће са екипом и видећемо колико ћемо га користити. Близу је повратка на терен", рекао је Милошевић.

Милошевић је истакао да његов тим зна шта га сутра очекује и да је важно како ће се екипа адаптирати на игру ривала, као и да је важно да свих 90 минута држе концентрацију.

"У прошлој и претпрошлој утакмици у Сурдулици смо имали позитиван резултат, комотну утакмицу, па смо примали голове у финишу и улазили у проблем. Мислим да ће много ствари више зависити од нас, као и на свим утакмицама у нашој лиги. На гостујућим теренима и против екипа које се бране у зони имамо проблем да решимо утакмицу на време", рекао је Милошевић, који није хтио да говори о стартној постави.

"Мораћете да чекајте сутрашњу утакмицу за састав. Прошле године се састав Партизана знао пред сваки меч, то нам је на неки начин направило проблем. Неки су се осетили да су недодирљиви. Ове године морамо јасно да покажемо да нема недодирљивих. Играће они који су спремни да оговоре на све захтеве", закључио је Милошевић.

Утакмица 4. кола Суперлиге Србије између Радника и Партизана игра се сутра од 19 сати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана