Mилетић напустио Партизан

ГС
Mилетић напустио Партизан

Десни бек Партизана Немања Милетић данас се и званично опростио од црно-бијелог дреса да би каријеру наставио у клубу Ал Раед у Емиратима.

Милетић, који је у Партизан дошао из белгијског Вастерлоа 2017. године на позицији штопера у Партизану је забиљежио 162 наступа и дао девет голова.

Милетић ће у Саудијску Арабију отпутовати крајем недјеље, гдје ће проћи љекарски преглед и бити званично представљен у новом клубу.

Иако је недавно продужио уговор до 2023. године, Милетић и Партизан су се ипак договорили да сарадња буде прекинута.

 - Сваки играч у једном тренутку пожели да настави и освјежи своју каријеру и оде у други клуб, а када тај дан дође онда му се врате све најљепше успомене, заборави све недаће и проблеме и буде веома тешко. Не могу да не кажем да сам у Партизану уживао! Донио ми је све најљепше, побједе, групну фазу Лигу Европе, сјајне европске утакмице, побједе у дербијима - рекао је Милетић.

- Из Партизана сам уписао и добио позив за националну селекцију и све то заједно говори о томе како смо радили и шта је Партизан као институција! Остала је велика жал за титулом, али сам сигуран да ће моји саиграчи трофеј вратити у Хумску и да ћу се са њима радовати на терену. За десетак дана одлазим у Арабију гдје почињем свој нови животни циклус - поручио је он.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана