Маријана Дражић, хрватска тенисерка, без длаке на језику: Мрачне тајне бијелог спорта

Агенције
Маријана Дражић, хрватска тенисерка, без длаке на језику: Мрачне тајне бијелог спорта

МАКАРСКА - Хрватска тенисерка Маријана Дражић тражи своје мјесто под сунцем и тренутно је 629. на WTA листи, али се није устручавала да подијели своју причу дешавањима о којима мало ко има храбрости да говори.

Кћерка некадашњег фудбалера Хајдука Дарка Дражића открила је шокантне детаље из бијелог спорта који се дешавају ван тениског терена.

- Била сам на турниру с пријатељицом и с њом дијелила собу, како то иде због трошкова. Међутим, током турнира открила сам да доста играчица воли исти пол, што је било и у случају моје пријатељице. Одобравала сам и нисам имала ништа против тога, али ушла сам, не знајући, у љубавни троугао јер је моја пријатељица хтјела да направи љубоморном своју бившу дјевојку, која је на тај турнир дошла с новом дјевојком. На примјер, у лобију хотела једна дјевојка ме додиривала по кољену, по коси, сјела је на мене, што је мени било непријатно и рекла сам јој да то не ради. Испало је касније веће ср**е јер су се све те лезбијке удружиле против мене - започела је причу Дражићева.

Све се то пренијело и на спортско борилиште.

- Кад сам играла свој меч, њих 15 из љубоморе је дошло на трибине и навијало против мене, пљескало, гласно причало. Било ми је стварно непријатно и узела сам собу само за себе. Имала сам и нервни слом - додала је Дражићева.

Хрватица из Макарске отворила је душу и потврдила неке ствари о којима је до сада само кришом говорено.

- У тениским круговима све се брзо сазна, па тако и да доста играчица, како би себи обезбиједиле лакши пут према успјеху, спавају с директорима неких турнира или се праве да су њихове дјевојке, па им обезбиједе позивницу или дају бесплатан смјештај, што је одвратно. Мени, срећом, такве понуде нису стигле - рекла је Маријана.

Почетком године Дражићева је најавила да више неће наступати под заставом Хрватске јер није добила позив у репрезентацију мада од тада није било никаквих конкретних потеза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана