Луки Кезуновићу три медаље на првенству БиХ

Срна
Луки Кезуновићу три медаље на првенству БиХ

СОКОЛАЦ - Члан соколачког Атлетског клуба "Гласинац" Лука Кезуновић освојио је три медаље на атлетском Првенству БиХ за старије јуниоре, рекао је Срни тренер тог клуба Неђо Ђуровић.

Он је рекао да је Кезуновић првог дана такмичења у трци на 110 метара са препонама био други, у бацању копља трећи, а јуче на 400 метара-препоне други, са добрим резултатима у све три дисциплине.

"Кезуновић напредује и биће веома добар атлетичар уколико настави овим темпом и дође до сениора", оцијенио је његов тренер, додајући да је Кезуновић млађи јуниор и да има право да учествује на првенствима за старије јуниоре и сваки пут доноси медаље за свој клуб.

Ђуровић је најавио Појединачно првенство Републике Српске за сениоре и сениорке и Појединачно првенство Српске за старије пионире и пионирке, односно 21. Атлетски митинг на Сокоцу, на којем могу наступити ван конкуренције и атлетичари из Федерације БиХ и република бивше Југославије.

То атлетско такмичење биће одржано у суботу, 9. јула, од 15.00 часова на стадиону "Бара" на Сокоцу, у организацији Атлетског клуба "Гласинац".

Првенство БиХ у атлетици за старије јуниоре одржано је протеклог викенда у Сарајеву на стадиону "Кошево", у организацији Атлетског клуба "Сарајево".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана