Кузмић знатно боље, сутра напушта шок собу

Срна
Кузмић знатно боље, сутра напушта шок собу

Београд - Здравствено стање кошаркаша “Црвене звезде” Огњена Кузмића је знатно боље и сутра ће бити премјештен из шок собе на одјељење интензивне његе Ургентног центра у Београду, саопштио је овај кошаркашки клуб.

“Према проценама лекарског тима, Огњен је сада потпуно ван животне опасности, нема негативних промена, нити било каквих компликација и погоршања са повредама главе и грудног коша. Операцијом су потпуно саниране тешке повреде горње вилице, а већ током данашњег дана, могао би и први пут потпуно да се придигне из кревета и стане на своје ноге”, наводи се у саопштењу.

То је, како истичу, изузетан помак и напредак за само седам дана од када је репрезентативац Србије и кошаркаш “Црвене звезде” пребачен у Београд са тешким повредама опасним по живот.

Кузмић је од петка у потпуно свјесном стању, комуницира са члановима породице и љекарима који су задужени за његов опоравак.

Кошаркашки клуб “Црвена звезда” захвалио је љекарима за све што чине да би се Огњен што прије у потпуности опоравио, те најавио да ће о даљем току опоравка спортисте јавност бити обавијештена почетком наредне седмице.

Београдски клуб подсјећа и да се Богдан, који је прошле недјеље повријеђен у саобраћајној незгоди заједно са Кузмићем, пробудио из коме и опоравља захваљујући великим напорима и бригом љекарског тима из Бањалуке.

“Клуб овом приликом изражава велико задовољство и инфромацијом коју је добио од лекара из Бањалуке и породице Богдана Илића, са којима је у свакодневном контакту од несреће”, истакнуто је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана