Кузмић устао из кревета

blic.rs
Кузмић устао из кревета

Огњен Кузмић је изашао из шок собе. Кошаркаш Црвене звезде и репрезентације Србије опоравља се од повреда задобијених у тешкој саобраћајној несрећи прошле недјеље на аутопуту Прњавор - Бањалука.

Поред родитеља и супруге, Кузмићу је овог понедјељка био у посјети капитен Бранко Лазић, као и представници КК Црвена звезда. Лазић и Кузмић су се све вријеме шалили и причали, а Огњен је чак и шетао. Све вријеме је стамени центар био добро расположен, збијао шале, говорио шта би желио да једе.

Како су из Ургентног центра за “Блицспорт” казали, Кузмић се опоравља одлично. Код опоравка, било је од значаја и то што је Огњен био здрав, јак, и организам је могао да му издржи све повреде, касније опоерацију, као и опоравку од исте.

Подсјетимо, Огњену је током прошле седмице била оперисана вилица, која му је била поломљена у судару. Послије ње, Кузмић је почео нормално да дише.

“Стање пацијента Огњена Кузмића је стабилно и он није животно угрожен. Комуницира са свима у окружењу и лекари су врло задовољни његовим опоравком. Он ће остати у Ургентном центру док се потпуно не опорави, а доктори ће и даље наставити да прате његово стање”, рекли су из Ургентног центра за “Блицспорт”.

Кузмић је прије осам дана задобио тешке повреде у судару два луксузна аутомобила и из Бањалуке је истог пријеподнева пребачен за Београд у коми. Љекари су центра Звезде и репрезентације Србије све вријеме држали у индукованој коми због тешких повреда, али и болова којима је његово тијело било изложено.

“Добра ствар је што је Огњен спортиста и што је његов организам био здрав и јак, те је могао све ово да издржи и готово потпуно се опорави”, потврдили су за поменути портал из Ургентног центра.

Кузмић ће до даљњег остати под медицинским надзором, а онда му слиједи и рехабилитација када изађе из болнице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана