Кукоч открио шта је написао Џордану о "посљедицама" серијала "Последњи плес"

ГС
Кукоч открио шта је написао Џордану о "посљедицама" серијала "Последњи плес"

Легендарни хрватски кошаркаш Тони Кукоч каже да је због документарца "Последњи плес" о Мајклу Џордану дао више изјава и интервјуа новинарима у протеклом периоду него када је активно играо кошарку, а када је то поручио најбољем играчу свих времена, он му се само насмијао.

Кукоч је у интервју за Спорт Клуб истакао да му је Џордан кратко и саркастично одговорио на признање да је посљедњих седмица дао велики број изјава и интервјуа, а такође је рекао да му је током читавог серијала било уживање присјетити се старих успомена.

"Послао сам поруку Џордану и написао да сам посљедњих седмица дао више изјава и интервјуа него током каријере, а он ми је само одговорио 'лол'. Саркастично се насмијао", казао је Кукоч па наставио:

"То су успомене и много битних ствари које су се догодиле у мом животу. Драго ми је што сам опет видио све те играче и како смо изгледали, било је добро видјети читаву ту драму која се догађала. Можда сам био више заинтересован да видим начин на који смо играли, односно кошарку која се тада играла, а и људи који сада гледају могу видјети с којом радошћу смо све то радили", истакао је Кукоч.

Читав интервју Кукоча за Спорт Клуб ће бити приказан у четвртак у 22 сата, а поред приче о документарцу "Последњи плес" и периоду који је провео у дресу Чикага, причао је и о својој љубави према голфу и како је провео период изолације током прве фазе пандемије вируса корона.

(Klix.ba)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана