Кошаркаши Звезде сутра против Реала у Мадриду

Танјуг
Кошаркаши Звезде сутра против Реала у Мадриду

МАДРИД - Трудићемо се да неке ствари у мечу сутра с Реалом радимо много боље него што смо их радили у мечу с Валенсијом, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић. Црвено-бијели сутра од 18 сати у Мадриду играју одложени меч 19. кола Евролиге против “краљевског клуба”.

Након одиграног меча с Валенсијом, кошаркаши Звезде остали су у Шпанији, а након јутрашњег тренинга у Валенсији, кренули су аутобусом ка Мадриду.

“Претходна два дана искористли смо за анализу утакмице са Валенсијом, тренинг и припрему за меч са Реалом. Врло искусан тим који је доживио минималне промјене између двије сезоне, који има континуитет, изванредан нападачки квалитет. Ове године својим играма показује да може да оствари своје амбиције”, рекао је Радоњић за клупски сајт.

Црвено-бијели за овај меч неће моћи да рачунају на Лојда, Нока, Симоновића и Симанића који тренирају у Београду.

“Ми, с друге стране, желимо и трудићемо се да неке ствари у мечу с Реалом радимо много боље него што смо их радили у мечу с Валенсијом. Ту мислим на ''мекани улаз'' у ту утакмицу, али и желимо да продужимо тај добар интервал који смо имали крајем друге и почетком треће деонице”, закључио је Радоњић.

 У досадашњем дијелу Евролиге Реал има скор 13-6, док Црвена звезда има учинак 6-13.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана