Јокић: Брак ме неће учинити бољим играчем

Танјуг
Јокић: Брак ме неће учинити бољим играчем

Најбољи српски кошаркаш и прва звијезда Денвера Никола Јокић обратио се медијима путем "Зума" поводом почетка тренинг кампа Нагетса и том приликом говорио о краткој паузи између двије сезоне, својој свадби у Сомбору, али и о промјенама у саставу екипе у међувремену.

Између завршетка прошле НБА сезоне, у којој су стигли до финала Запада и почетка припрема за нову прошло је нешто више од два мјесеца, а први пут је на питања америчких и свјетских медија одговарао "Џокер" из Сомбора.

Прво питање је логично било везано за период одмора, и да ли је он био за њега довољан.

"Била је краћа пауза. Морао сам мало да скратим неке ствари - мало одмора, мало рада у теретани, али ок. Одморан сам. Мислим да је моје тело у стању у којем би требало да буде, а биће то све још боље", рекао је Јокић.

На питање да прокоментарише Лејкерсе и њихове потезе на тржишту између двије сезоне, одговорио је:

"Не занимају ме Лејкерси. Мислим само на нас. Ту су нови момци, нова енергија. Биће занимљиво и веома се радујем да видим како ће све изгледати", додао је.

Неизбјежна тема је била и његова свадба, коју је заједно са супругом недавно организовао у Сомбору, али и питање како ће то утицати на њега у новој сезони.

"Ја сам био само свједок. Наталија је све то организовала. Брак те сигурно не чини бољим играчем. Како могу да будем бољи? Бићу мало искуснији у новој сезони, тијело се више навикло на контакт, брзину утакмице и како се игра у плеј-офу", рекао је Никола.

Он је прокоментарисао и доласке и одласке играча током паузе.

"Кампацо је одличан играч, најбољи асистент Евролиге, предводио је Реал Мадрид. Џамајкл (Грин) ће бити добар фит за нас, добро шутира, игра добру одбрану на крупнијим момцима попут Леброна и сличних. Нема више Џерамија Грента, па ће неко свакако морати да иступи", сматра Јокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана