Ивица Костелић: Радујем се доласку на Бјелашницу

ГС
Ивица Костелић: Радујем се доласку на Бјелашницу

САРАЈЕВО - У организацији Скијашког клуба Олимпиц из Сарајева, на Бјелашници од 1. до 4. марта бит ће одржан јединствени и отворени регионални скијашки камп за дјецу "Telemach children speed camp 2021".

Овај догађај биће свечано отворен дружењем легендарног хрватског скијаша Ивице Костелића са представницима медија у понедјељак у 17 сати у хотелу "Хан" на олимпијској планини Бјелашници. 

"Радујем се овом догађају који има за циљ промоцију спорта којем сам посветио живот. 'Telemach children speed camp 2021' уврштен је у званични календар Скијашког савеза БиХ те ми је задовољство што судјелујем у изузетно озбиљном пројекту који ће сигуран сам постати традиционалан", казао је Костелић, заштитно лице скијашког кампа на Бјелашници.

"Telemach children speed camp2021" има за циљ промоцију скијања, са акцентом на области брзих дисциплина (спуст и супер Г), те фокус на техничко-тактичке елементе специфичне искључиво за брзе дисциплине.

Учешће су потврдили врхунски алпски скијаши, у улози промотора и едукатора Костелић и Натко Зрнчић Дим из Хрватске, те професор Стојан Пухаљ из Србије, Рејмон Херо и Един Терзић из Босне и Херцеговине. 

"Telemach children speed camp 2021" ће трајати од 1. до 4. марта када ће бити одржана трка, проглашење побједника те уручене медаље најбољим скијашима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана