Ивановић: Ово није начин на који Звезда треба да игра

Танјуг
Ивановић: Ово није начин на који Звезда треба да игра

БЕОГРАД - Једино позитивно је што смо побиједили, све остало да не кажем да је било лоше, али не како би Звезда требало да игра, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић на конференцији за медије након утакмице са Цедевита Олимпијом.

Кошаркаши Црвене звезде побиједили су данас екипу Цедевита Олимпије 100:95 (26:23, 29:26, 29:23, 16:23) у оквиру 16. кола регионалне АБА лиге.

“Били смо без агресивности, без концентрације. И то није пут. Још има много да се игра и АБА лига и Евролига. То је дугачак пут на коме треба да будемо истрајни и да знамо шта хоћемо. Али, вечерас то није био пут којим желимо да идемо. У једној басни од мог покојног таста књижевника Мусе Ђоковића који је написао много књига, између осталог писао је басне, питао је корњачу који је најдужи пут, а она му је одговорила погрешан и кад тапкаш у месту. То смо ми вечерас радили”, изјавио је Ивановић.

Додао је да је стручни штав знао као ће словеначка екипа да игра.

“Изванредни су шутери, вечерас су играли сјајно - тактички, погодили су неке тешке шутеве. То је њихова игра. Били смо спремни на то. Нисмо били нервозни, знали смо све ово. Дали су нам три-четири тројке с добром одбраном, али и седам-осам на наше лоше одбране. Али, екипа је имала стабилност и веру у победу. Говорим још једном - ово није тај пут”, истакао је тренер “црвено-бијелих”.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана