Испраћај са Осима отказан, промијењена сатница сахране

ГС
Испраћај са Осима отказан, промијењена сатница сахране

САРАЈЕВО - ФК Жељезничар обавјештава јавност да ће се комеморација Ивице Осима одржати у планираном термину у суботу у 11 часова, испраћај са Стадиона Грбавица је отказан, а нова сатница сахране је у 14 часова на Градском гробљу Баре.

"У сврху што достојанственијег испраћаја нашег Швабе, Фудбалски клуб Жељезничар ће организовати комеморацију која ће се одржати прије спровода у просторијама Народног позоришта у Сарајеву у суботу у 11.00 сати. Због ограниченог броја мјеста комеморацији ће присуствовати само делегације и појединци који су потврдили свој долазак, те родбина и пријатељи породице Осим", навели су из ФК Жељезничара.

Испраћај са Стадиона Грбавица до Градског гробља Баре који су били планирани за 12:30 сати су отказани због најављених лоших временских услова.

"Сахрана на Градском гробљу Баре, умјесто у 15, почеће у 14 часова, те ће за грађане у комеморативном центру Баре бити отворена комеморативна соба за посљедњи поздрав нашем Ивици Осиму у периоду 12:00 до 13:45 сати", истакли су из ФК Жељезничар.

Комеморација ће окупити велики број спортских званица из регије који су били важан дио каријере Ивице Осима од његових играчких дана, преко Жељиних успјеха у Европи и Мундијала у Италији, па све до успјешних интернационалних ангажмана у Аустрији и Јапану. 

ФК Жељезничар и навијачи Клуба ће у сврху испраћаја Ивице Осима организовати и неколико активности на наредној домаћој утакмици, 16. маја 2022. године на стадиону Грбавица против Радника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана