Идуће седмице окупљање јуниорске фудбалске репрезентације БиХ

ГС
Идуће седмице окупљање јуниорске фудбалске репрезентације БиХ

Фудбалски савез БиХ ће у јуну и јулу организовати низ кампова за омладинске мушке и женске селекције.

 

Прво окупљање заказано је за 13. јуни када ће на терене Тренинг центра НС БиХ у Зеници истрчати У18 репрезентативци БиХ.

Селектор БиХ јуниора Славен Муса о предстојећим окупљањима каже:

"Након дужег временског периода коначно се окупљамо. Сви смо се зажељели рада и драго нам је да се све поново покреће. На овим окупљањима ћемо имати само играче из БиХ. Прво ће се окупити играчи 2003. годиште, а након њих и 2002. На овај начин ћемо провјерити у каквом су стању, али и покушати исправити неке ствари које смо уочили на претходним окупљањима и припремити се за будуће акције. Циљ нам је вратити се у неки нормалан колосијек и са нестрпљењем очекујемо ова окупљања", рекао је Муса.

На списку У18 селекције чији ће камп трајати од 13. до 16. јуна налазе се Лука Дамјановић (Борац), Филип Рачић (Борац), Елдин Делалић (Тузла Цитy), Дејан Попара (Звијезда 09), Мустафа Шукиловић (Радник Бијељина), Иван Гргић (Широки Бријег), Азур Махмић (Челик), Селмир Ковач (Челик), Елдар Мехмедовић (Слобода), Џевид Авдихоџић (Слобода), Петар Сучић (Зрињски), Иван Вранкић (Зрињски), Адмир Бристрић (Зрињски), Адин Бајрић (Жељезничар), Елдар Мулаосмановић (Жељезничар), Енвер Кулашин (Жељезничар), Дарио Ћорић (Жељезничар), Салих Витешкић (Сарајево), Боро Ерић (Сарајево), Фарук Хоџић (Сарајево), Џенит Хајдаревић (Сарајево), Ирман Сејменовић (Сарајево).

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана