Хулигани пребили попа голмана, тукли и попадију

ГС
Хулигани пребили попа голмана, тукли и попадију

КОСЈЕРИЋ - Свештеник Благоје Гавриловић из Косјерића добио је теже тјелесне повреде када су њега и његову супругу напали фудбалски хулигани послије фудбалске утакмице нижег разреда такмичења.

Гавриловић није само свештеник, већ и голман локалног клуба Црнокоса, који је побиједио Омладинац из Заблаћа, чији су га навијачи напали послије утакмице.

"Након завршене утакмице навијачи су сједили у башти локала поред стадиона, прво су провоцирали вербално, а онда кад су кренули да сједну у кола вратили су се и ударали нашег голмана. Он је пао на само неколико центиметара од ивичњака, не смијем ни да замислим шта би било да је ударио у њега. Попадија је била у близини и покушала да га одбрани и смири ситуацију, али и њу су ударили ногом у предјелу груди и то све пред очима дјеце", рекао је за РИНУ, Зоран Антонијевић предсједник ФК Црнокоса из Косјерића.

Како истиче, парох Благоје је омиљени играч у клубу, али и омиљен међу парохијанима, а у овом инциденту задобио је теже тјелесне повреде и упућен је на болничко лијечење у Ужице.

"На своју одговорност је потписао и изашао кући, али има повреде главе, једно око му је потпуно затворено, преноси Мондо. Ово је потпуни пораз за спорт. Морам да признам да су играчи били фер и коректни, након резултата у нашу корист, али навијачи су заиста лоше поступили. Овакве ситуације су недопустиве", рекао је Антонијевић.

Свештеник Благоје већ годинама брани мрежу ФК Црнокоса из Косјерића, почео је да тренира у клубу Слога из Краљева са којим је био на прагу да уђе у Прву лигу, али је љубав према свештеничком позиву ипак преовладала, а фудбал је остао само хоби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана