Хаос у Словенији због Просинечког: Пио је алкохол, пушио цигарете и картао до зоре

ГС
Хаос у Словенији због Просинечког: Пио је алкохол, пушио цигарете и картао до зоре

Фудбалски клуб Олимпија из Љубљане огласила се након конференције за медије у којој је Роберт Просинечки жестоко напао челнике клуба рекавши да никада у каријери није радио с већим лажовима и преварантима.

 Из Олимпије су, између осталог, истакли да Просинечки није слиједио клупску филозофију и вриједности и да је током припрема неколико пута картао (кажу сваки дан) до четири сата ујутру уз конзумирање алкохола и цигарета.

"Роберт Просинечки је за данас у 13 сати најавио конференцију за медије на којој ће проговорити о догађањима посљедњих дана и седмица. Али НК Олимпија Љубљана прије тога жели испричати своју страну приче.

Роберт Просинечки некада је био врхунски фудбалер, а данас живи како је навикао!Не жели бити примјер играчима и слиједити клупску филозофију и вриједности. Након што је клуб најавио његов одлазак с мјеста тренера, у јавност из сата у сат долази све више неодрживих тврдњи и флоскула.

Али нико не зна да је током припрема стручни штаб неколико пута (готово сваки дан) картао до четири сата ујутро уз алкохол и цигарете.Осим тога, као тренер је неодговорно одгађао или чак отказивао заказане тренинге.

На крају, отказао је тренинг без консултација с предсједником или директором клуба два дана прије завршетка припрема.Из наше перспективе, све ове чињенице саме по себи биле би довољан разлог за разлаз с тренером који овако ради у прволигашком друштву. Али желимо оставити прошлост иза себе и позитивно гледати у будућност!" преноси Кликс.

Олимпија мијења по неколико тренера годишње, а прије Просинечког дошло је до разлаза и са Савом Милошевићем. Просинечки је прије Олимпије водио Црвену звезду и Загреб, а био је и селектор Азербејџана репрезентације БиХ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана