Гордић: Важна побједа, да се што боље спремимо за Звезду

Танјуг
Foto: Аба лига

БЕОГРАД- Кошаркаш Партизана Немања Гордић изјавио је да је његов тим остварио важну побједу у тешком мечу против Хувентуда.

Црно-бели су синоћ у заосталом мечу 6. рунде Еврокупа побједили шпанског представника 78:75, што им је други тријумф у низу yа мање од 48 сати и сада имају скор од 4-3 у овом такмичењу.

"Тешка утакмица. Иако смо знали да долазе без малтене главних играча. Имају изузетно добар систем, доброг тренера. Кад смо и водили петнаестак разлике, тренер нас је упозоравао да они могу да се врате у року од два минута, што су и показали. Ушли смо у неизвесну завршницу, али драго ми је да смо ипак успели да приведемо утакмицу крају. Тешко је било и зато што смо имали тешку утакмицу пре два дана, али најважније је да смо остварили две велику победу", рекао је Гордић за ТВ Партизан послије меча.

Гордић, који је био најефикаснији у побједничком тиму са 16 поена и само два промашена шута, свјестан је грешака које су правили у посљедњој диониоци и честитао је ривалу на приказаној игри у том дијелу меча.

"Ушли су у серију, погађали су шутеве. Ми смо промашили неколико отворених и замало то да нас кошта, али срећом није".

Црно-беле послије двије везане утакмице у Еврокупу у понедјељак очекује сусрет против Црвене звезде у 8. колу АБА лиге.

"Прво да се одморимо од ове две напорне утакмице. Свесни смо шта нас чека и против кога играмо. Надам се да ћемо што боље спремити до понедељка", закљчио је Гордић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана