ФК Партизан: Мијаиловић користио фалсификовани печат

Танјуг
ФК Партизан: Мијаиловић користио фалсификовани печат

БЕОГРАД- Новоизабрани предсједник ЈСД Партизан Остоја Мијаиловић за регистрацију је користио фалсификовани печат и то је утврдио судски вјештак, саопштено је из ФК Партизан, који не признаје избор Мијаиловића.

Управо на основу овог вјештачења из ФК, на чијем челу је доскорашњи предсједник ЈСД Милорад Вучелић, су и поднијели кривичне пријаве против пет лица, укључујући и МИјаиловића.

У саопштењу црно-бијелих налази се извјештај вјештака у коме између осталог пише да се битно разликују неспорни отисци печата ЈСД Партизан у односу на спорне отиске печата који се налазе на документима у Агенцији за привредне регистре, у склопу Регистрационе пријаве промјене података о удружењу, друштву и савезу у области спорта, односно у регистрацији МИјаиловића као новог предсједника ЈСД.

Како се истиче, дато мишљење се заснива на основу поређења описаних и провјерљивих карактеристика спорних и неспорних печата, при чему је као илустративан примјер коришћено увећање, по једног спорног и неспорног отиска печата.

Партизан данас слави 77. рођендан, а "два руководства" организују одвојене прославе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана