ФК “Борац” Лужани најавио престанак са радом

ГС
Foto: Фејсбук

Фудбалски клуб Борац из Босанских Лужана престаје са функционисањем 11 година након посљератног обнављања рада, саопштено је из овог спортског колектива.

Овога пута нису у питању ратна дејства, али јесу “чудна времена у ком живимо, а које иза себе оставља пустош и тишину”, наводи се у саопштењу клуба.

– Било је лијепо протеклих 11 година у сваке друге недјеље на нашем стадиону на којем се окупљао велики број навијача и гдје се одиграло доста добрих утакмица и дербија. Ружна је ово што се морало десити, али памтићемо лијепе моменте, кажу у клубу.

Из ФК Борац су се овом приликом захвалили играчима који су носили дрес клуба, тренерима, спонзорима, пријатељима и свима који су помогли функционисање клуба, додајући да ће терен са свом инфраструктуром бити доступан свим суграђанима.

Пред почетак нове сезоне дошло је до повећања котизација, трошкова службених лица, превоза и других издатака, које не прати повећање буџета клубова, што ће засигурно отежати, па и онемогућити рад бројним колективима,преноси dervenracafe.com.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана